ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Αναγνώριση όλων των υποχρεωτικών ενδείξεων, καθώς και όλων των ειδικών επισημάνσεων, ώστε να είναι σωστή η ετικέτα ενός προϊόντος!

εκπαιδευτικο υλικο

Κάθε εκπαιδευόμενος θα αποκτήσει χρήσιμο υλικό για τη δημιουργία σωστών ετικετών τροφίμων, το νομοθετικό πλαίσιο που αφορά τις επισημάνσεις στα τρόφιμα, καθώς και παραδείγματα επισημάνσεων/ετικετών τροφίμων!

Επίσης, όλοι οι επαγγελματίες θα λάβουν προϊόν Reviews Tap or Scan με NFC και QR Code για τις επιχειρήσεις τους!

βεβαιωση παρακολουθησησ
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παραδίδεται βεβαίωση παρακολούθησης και εκπαιδευτικό υλικό!

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Συμμετοχή στα κανάλια ενημέρωσης μας, για άμεση πληροφόρηση σχετικά με τις εξελίξεις στο χώρο των τροφίμων!
12
ΜΕΡΕΣ
01
ΩΡΕΣ
52
ΛΕΠΤΑ
52
ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ - ΕΤΙΚΕΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΠΟΤΕ

16:00-21:00, 5 ΜαρτΙου, 2025

ΠΟΥ

ΙΦΙγΕΝΕΙΑΣ 65, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 14122 (πaνω απo το κατaστημα BEAT)

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ:

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Στελέχη που ασχολούνται με την ποιότητα, την έρευνα, την παραγωγή και τη νομοθεσία των τροφίμων
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ & ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Επαγγελματίες που επιθεωρούν επιχειρήσεις τροφίμων και επιστήμονες με ειδικότητες που σχετίζονται με τα τρόφιμα π.χ. τεχνολόγοι τροφίμων, υγιεινολόγοι, γεωπόνοι
ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΜΕΛΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΛΠ
Στελέχη που οφείλουν να γνωρίζουν λόγω της θέσης τους, τις απαιτήσεις της νομοθεσίας για τις επισημάνσεις και τη σωστή ετικέτα των τροφίμων

θεματικεσ ενοτητεσ σεμιναριου:


1. νομοθεσια & βασικεσ εννοιες
  • Ορισμοί
  • Νομοθετικό πλαίσιο που αφορά τις επισημάνσεις των τροφίμων
  • Ανάλυση και ερμηνεία των απαιτήσεων του Κανονισμού (ΕΕ) 1169/2011
  • Διαφορές μεταξύ των ετικετών για προσυσκευασμένα και για τα μη προσυσκευασμένα τρόφιμα

2. Διατροφικη ετικετα
  • Τι πληροφορίες πρέπει να περιλαμβάνει
  • Πως γίνονται οι υπολογισμοί των διατροφικών πληροφοριών
  • Υπολογισμοί συνιστώμενων ημερήσιων προσλήψεων
  • Τεχνικές προσδιορισμού
  • Παραδείγματα
3. Σωστες σημανσεις & πληροφοριεσ
  • Σωστή αναγραφή των πληροφοριών
  • Υποχρεωτικές ενδείξεις
  • Μη υποχρεωτικές ενδείξεις
  • Προαιρετικές πληροφορίες
4. Αλλεργιογονα
  • Τρόφιμα και συστατικά που μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες
  • Τροφική αλλεργία
  • Δυσανεξία
  • Τεχνικές ορθής ενημέρωσης των καταναλωτών
  • Παραδείγματα
5. Ισχυρισμοι διατροφης & υγειασ
  • Τρόποι αναγραφής ισχυρισμών διατροφής και υγείας
  • Επεξήγηση του νομοθετικού πλαισίου [Καν. (ΕΚ) 1924/2006, καν. (ΕΕ) 432/2012] για τη χρήση των ισχυρισμών διατροφής και υγείας στα τρόφιμα
  • Συνήθη λάθη και παραλήψεις
6. Νεεσ τασεισ στις ετικετεσ τροφιμων
  • Ιχνηλασιμότητα προϊόντων
  • QR Code
  • Mobile apps
  • NFC

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ & ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


1) ΜΕσω ΤραπεζικΗς ΚατΑθεσης: 90 €

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Δικαιούχος: B2 BUSINESS ΜΟΝ. Ι.Κ.Ε.
Iban: GR3101720350005035114114614

*Στην αιτιολογία γράφετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας και το ονοματεπώνυμό σας
**Μετά την πληρωμή, μας στέλνετε το αποδεικτικό στο: info@b2business.gr


2) κατα την εναρξη του σεμιναριου: 90 €

Μετρητά ή πληρωμή με κάρτα κατά την έναρξη του σεμιναρίου


ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο σεμινάριο:
We use cookies
Cookie preferences
Below you may find information about the purposes for which we and our partners use cookies and process data. You can exercise your preferences for processing, and/or see details on our partners' websites.
Analytical cookies Disable all
Functional cookies
Other cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση του περιεχομένου. Learn more about our cookie policy.
Accept all Decline all Change preferences
Cookies